Hírlevél

Blog

Kiemelt bejegyzések

Jet Cruise - Miért válasszon minket?

Több éves szakmai tapasztalat, személyes élmények és folyamatos továbbképzés jellemez minket.

Tovább

Aktuális bejegyzések

...
A Norwegian Cruise Line legújabb hajója: NCL Viva

November végén átesett a keresztségen a Norwegian Cruise Line legújabb hajója, a NCL Viva. A Miami-ban tartott káprázatos keresztelő ünnepséget követően, december 6-án a hajó San Juan felé veszi az irányt, ahonnan megkezdi dél-karib körútjait a téli szezon idejére.

Tovább
...
Távol-Kelet a Norwegian Cruise Line hajóival

Hagyjuk hátra a téli zimankót, irány a trópusi Távol-Kelet! Páratlan kalandok várnak a Norwegian Cruise Line hajótársaság izgalmas ázsiai útvonalain.

Tovább
...
Izland

Eheti kedvenc útvonalunkon északra hajózunk, egészen Izlandig. A tűz és jég országában nem csak a természeti csodák, de a kultúra, az emberek és a helyi hagyományok is ámulatba ejtik az ide látogatókat.

Tovább
...
MSC World Europa

Számos indokot találhatunk egy MSC World Europa hajóút foglalására, de van néhány, ami megkülönbözteti a jót a kitűnőtől. Ez az ultramodern úszó metropolisz tökéletes élményt biztosít minden korosztály számára.

Tovább
...
Előfoglalás 2024 nyár

Van valami jobb egy hajós körutazásnál a nyári szünetben? Élvezze a nyaralás hangulatát, miközben városról városra hajózik, kalandról kalandra a tengeri szellő simogatásával, ízlelve a színeket, kultúrákat és a lenyűgöző mediterrán, vagy észak-európai úti célok szépségét. Inspirálódjon a legjobb 2024-es nyári hajóutak keresése közben és használja ki a fantasztikus előfoglalási árakat!

Tovább
...
KARÁCSONYI ÉS SZILVESZTERI AJÁNLATOK

Akár a tökéletes karácsonyi ajándékot keresi szeretteinek, akár egy meghitt ünnepet szeretne családjával vagy barátaival, jó helyen jár! Legjobb karácsonyi ajánlatainkat böngészve már azelőtt ünnepi hangulatban lesz része, hogy a fa alatt kibontja az ajándékokat!

Tovább
...
ÜDVÖZÖLJÜK A PRIVÁT LUXUS VILÁGÁBAN!

Felejthetetlen luxusnyaralásra vágyik? Próbálja ki az MSC Yacht Club által kínált exkluzív hajózási élményt! A legnagyobb hajókon is biztosított a privát szféra, a személyre szabott, egyedi szolgáltatások. A Yacht Club nem csupán egy pazarul berendezett lakosztály, annál sokkal többet jelent, mint például elsőbbségi be- és kiszállás, 24 órás inasszolgálat, prémium extra italcsomag minibár használattal, gourmet ételek a Yacht Club privát éttermében, elkülönített napozóterasz medencével és jakuzzival, korlátlan internethasználat 2 eszközre.

Tovább
...
MSC Euribia

Ismerje meg az MSC család legújabb hajóját, mely a flotta legzöldebb, legokosabb tagja, tervezése során a tengeri élővilág védelmét, mint elsődleges célt tartották szem előtt.

Tovább
...
Utazza körbe a Földet hajóval!

Eljátszott már Ön is a gondolattal, hogy egyszer körbe utazza a világot?! Több, mint 30 ország, 50 kikötő és tengernyi élmény várja egyetlen hajóút alatt, a Föld legszebb tájain, fárasztó repülőutak és szállodaváltások nélkül, teljes kényelemben!

Tovább
...
Koppenhágából induló hajóutak

Ön szerint melyik a leglazább nemzet? Dániát a világ egyik legboldogabb országaként tartják számon, ez alól a főváros, Koppenhága sem kivétel, a mindennapi élethez való laza hozzáállásával. Itt található a világ harmadik legrégebbi vidámparkja, a Tivoli Gardens, mely Walt Disney-t is megihlette Disneyland tervezése során.

Tovább
...
Hajóutak Dél-Amerika körül

Ősi kultúrák, különleges strandok, esőerdők és forró szamba várja egy Dél-Amerika színe-javát átölelő tengeri hajóút alatt. Érezze, ahogy az Atlanti-óceán hullámai elringatják egy igazán aktív és különleges nap végén.

Tovább