Hírlevél

MSC World Europa

MSC World Europa

Számos indokot találhatunk egy MSC World Europa hajóút foglalására, de van néhány, ami megkülönbözteti a jót a kitűnőtől. Ez az ultramodern úszó metropolisz tökéletes élményt biztosít minden korosztály számára. A szórakozási lehetőségek széles tárháza várja a fedélzetre lépőket: többek között 6 medence, 16 pezsgőfürdő, integrált virtuális valóság technológiával bővített aqua park, mely egyedülálló élményt nyújt a gyermekeknek és a felnőttnek egyaránt.

A jövő étkezési élménye: Az MSC World Europa új szintre emeli az étkezéseket is, a hajón 13 étkezési lehetőség található, köztük hat tematikus étterem. Jövőtálló stílus: Az MSC World Europa úttörő dizájnja, futurisztikus körvonalai megkülönböztetik a többi tengerjáró hajótól. Különleges Y formájú hátsó része egy 104 méter hosszú promenádra nyílik, melynek egyik kiemelkedő látványossága a 11 fedélzet magas csúszda, mely a leghosszabb a tengereken!

Az MSC Cruises hosszú távú környezetvédelmi törekvéseinek és a jövő iránti felelősségvállalásának újabb példája az MSC World Europa, mely a világ egyik legtisztább tengeri üzemanyagával és áttörést jelentő zöld technológiájával egy új korszak beköszöntét jelképezi a hajózásban.

Ön is kipróbálná ezt a különleges élményt? Böngésszen ajánlataink között:

https://jetcruise.hu/cruises-search?csrfmiddlewaretoken=vb8xMhwmWLu0I0C7koxK7mTxO7n6pD3DgHZvGUSk0W3rkf88Y0HAk9b8H1vvXd7L&company=MSC&ship-name=MSC+WORLD+EUROPA&from-date=2024-05&price-min=&price-max=

A részletekről érdeklődjön a Jet Cruise csapatánál! cruise@jettravel.hu