Hírlevél

Rólunk

Miért válasszon minket?

A Jet Cruise teljes csapata a hajóutak szerelmese. Több éves szakmai tapasztalat, személyes élmények és folyamatos továbbképzés jellemez minket. Naprakészek vagyunk a hajózás világában történő változásokkal, újdonságokkal, utazási szabályokkal és a kikötési pontokkal kapcsolatban. Utasaink kérdéseire igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni és minden, az utazást gördülékennyé tévő információt átadni. Ajánlatainkat egyedi igényekre hangoljuk: a tökéletes útvonal kiválasztásától kezdve, a fedélzeti szolgáltatásokon és parti programokon át, egészen az utazás megszervezéséig. Az utazás során is megbízható hátteret adunk: csoportos hajóútjaink során idegenvezetőnk, egyéni utazás során pedig utazási tanácsadónk áll utasaink rendelkezésére

Megbízhatóság

Egyedi ajánlatok

Hasznos információk

Jet Travel

A Jet Travel több mint egy utazási iroda. Szakértő utazási tanácsadóként segítjük utasainkat utazásaik megtervezésében, megszervezésében és lebonyolításában. A Jet Travel Kft. 1989-ben alakult és az azóta eltelt évek alatt jelentős szakmai tapasztalatot halmoztunk fel. Legfőbb filozófiánk a kiváló minőség, a magas ár-érték arány, a személyre szabott, pontos és gyors kiszolgálás megvalósítása az utazás gondolatának megfogalmazásától a fényképalbum összeállításáig. Szakmai sikereinket magasan kvalifikált munkatársainknak köszönhetjük, akik évtizedes szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkeznek a turizmus területén, így mára profi utazási szakemberekké váltak. Külön figyelmet fordítunk továbbképzésükre és szakmai fejlődésük elősegítésére.

Jet Cruise

A tengeri és folyami hajóút a luxus utazás magasabb lépcsőfoka, ahol biztonságosan és kényelmesen fedezheti fel a leggyönyörűbb tájakat. Világ körüli hajóutak egyedi úticélokkal. A klasszikus kikötők mellett meseszép tengerparti városokat, kanyonokat és szorosokat is megcsodálhat, egy minden igényt kielégítő hajón. Sport, pihenés és rengeteg élmény egyetlen út alatt.

Csoportos hajóutak

A változatos útvonalkínálat a már ismert partokat új perspektívából mutatja be, az újdonságok pedig a tapasztalt hajózókban is kalandvágyat ébresztenek. Útjainkat felkészült idegenvezető kíséri és az utazás teljes időtartama alatt az utasok rendelkezésére áll, legyen szó a fakultatív programokon való részvételről, az információk tolmácsolásáról, bejárótúra szervezéséről. A csoportos hajóutak magukban foglalják az utazás, szállás, helyi közlekedés és kirándulások megszervezését. Célunk, hogy a velünk utazók maximálisan elégedettek legyenek, miközben egy élményekben gazdag utazáson vesznek részt.

Egyéni hajóutak

Egyéni utazóink a világ tengereinek bármely pontjára eljuthatnak. Képzelje el, ahogyan éppen a csillogó óceánok lágyan ringatózó hullámait élvezi, miközben ismeretlen tájakat fedez fel.