Hírlevél

Új hajókkal egészül ki a Norwegian Cruise Line flottája

Új hajókkal egészül ki a Norwegian Cruise Line flottája

A Norwegian Cruise Line nem elégszik meg a csupán stabil minőséggel, hiszen az elkövetkező években flottáját, és helyszíneit is csinosítani fogja, ráadásul utasai teljeskörű elkényeztetése érdekében még csodálatos kedvezményekkel is kedveskedik ez idő alatt.

Minden május 22-ig lefoglalt hajóút alapárából 35% kedvezményt biztosítanak, ráadásul már egy 7 éjszakás cruise élménynél is lehetőséget adnak 199 EUR/fő értékben „Free at See” élménycsomag megvásárlására. Több, mint érdemes ebbe a kiegészítő lehetőségbe fektetni, hiszen többek között 150 perc internet csatlakozási lehetőséget, 2 étkezést tematikus éttermekben, valamint korlátlan Open Bar italcsomagot is tartalmaz.

Nem csak rövid-, hanem hosszútávon is rendkívüli újításokkal kell számolni az NCL életében. 2036-ra ugyanis 4 vadonatúj hajóval fog kiegészülni a már egyébként is impozáns flottájuk. Még nagyobbak, jobbak, szebbek és praktikusabbak lesznek ezek a vízióriások, amely tulajdonságokban a jelenlegi hajóik sem szűkölködnek.

Ebben az időszakban a szárazföld is nagyobb hangsúlyt fog kapni, hiszen a jól ismert Great Stirrup Cay privát bahamai paradicsom is praktikus renováción fog átesni. Az eddigi vízi taxival megoldott kiszállás helyett 2025-re több hajós mólót fognak építeni, így már közvetlen a hajóról lesz lehetősége mindenkinek partra szállni.

Szabad helyekkel, pontos árakkal ill. további útvonalakkal kapcsolatban érdeklődjön a Jet Cruise csapatánál:

cruise@jettravel.hu

Vagy böngésszen weboldalunkon!