Hírlevél

Great Stirrup Cay - a Norwegian Cruise Line privát szigete

Great Stirrup Cay - a Norwegian Cruise Line privát szigete

Volt már valaha privát szigeten, vagy gondolkozott már azon, hogy milyen is lehet egy?

Mindegy, hogy mi a válasz, a Norwegian Cruise Line elhozza Önnek a földi paradicsomot! Privát Bahama-szigeteki állomásán, a gasztronómiától a kalandig, az exkluzív villán át mindenki megtalálhatja számítását.
Sznorkelezzen teknősökkel, vagy szürcsölgessen jéghideg koktélt a medence szélén, kapcsolódjon ki és töltődjön fel Great Stirrup Cay-en!

Great Stirrup Cay egy exkluzív paradicsom a Bahamákon, amely egy privát sziget kizárólag az NCL utasai számára! Fehér homokos strandon andalgás, sznorkelezés az óceán azúrkék vízében, kajakozás a habok között, kötélpályán csúszkálás a sziget felett és még sorolhatnánk, hogy mennyi fantasztikus program várhat az idelátogatókra.
Ha megéheznek vagy megszomjaznak, akkor számos étel- és itallétesítmény közül válaszhatnak. A 4 ingyenes étkezőhelyen összeállíthatják saját tacójukat, de fogyaszthatnak hamburgert, salátát, pizzát, egy szóval bármit mi szem-szájnak ingere. Ha inkább finom, frissítő koktélokat fogyasztanának sem fognak csalódni, hiszen 6 bár gondoskodik ellátásukról, melyekben a fedélzeti italcsomagok érvényesek.
A Great Stirrup Cay a privát, csendes elvonulás kedvelőinek is kivételes lehetőséget biztosít. A Silver Cove-ban egyprivát paradicsomi villában, pezsgőt kortyolva rendelhetnek személyes felszolgálótól, majd merülhetnek el privát strandjuk habjai között vagy megmártózhatnak saját medencéjükben. Ez az exkluzív elvonulás azon vendégek számára is elérhető, akik spa kezelést foglalnak a Great Stirrup Cay különleges Mandara Spa-ban.

Útvonal: Miami (USA) - tengeren - Puerto Plata (Dominikai Köztársaság) - Saint Thomas (Virgin-szigetek) - Tortola (Brit Virgin-szigetek) - tengeren - Great Stirrup Cay (NCL privát szigete) - Miami (USA)
Hajó: NCL Encore
Indulási időpont: 2025. január 5. (8 nap / 7 éjszaka)
LEGJOBB ÁR: 1 299 €-tól / felnőtt
RÉSZLETEK: https://jetcruise.hu/cruises/norvegian-53405

Útvonal: Miami (USA) - tengeren - Puerto Plata (Dominikai Köztársaság) - San Juan (Puerto Rico) - Saint Thomas (Virgin-szigetek) - Saint John's (Antigua és Barbuda) - Basseterre (Saint Kitts és Nevis) - Philipsburg (Sint Maarten) - Tortola (Brit Virgin-szigetek) - tengeren - Great Stirrup Cay (NCL privát szigete) - Miami (USA)
Hajó: NCL Breakaway
Indulási időpont: 2024. december 1. (12 nap / 11 éjszaka)
LEGJOBB ÁR: 1 374 €-tól / felnőtt
RÉSZLETEK: https://jetcruise.hu/cruises/norvegian-53344

Útvonal: Miami (USA) - Great Stirrup Cay (NCL privát szigete) - tengeren - Isla Catalina (Dominikai Köztársaság) - Philipsburg (Sint Maarten) - Saint Lucia - Saint George's (Grenada) - Bridgetown (Barbados) - Saint John's (Antigua és Barbuda) - Basseterre (Saint Kitts és Nevis) - Saint Thomas (Virgin-szigetek) - Tortola (Brit Virgin-szigetek) - Puerto Plata (Dominikai Köztársaság)- tengeren - Miami (USA)
Hajó: NCL Pearl
Indulási időpont: 2025. január 3. (15 nap / 14 éjszaka)
LEGJOBB ÁR: 1 903 €-tól / felnőtt
RÉSZLETEK: https://jetcruise.hu/cruises/norvegian-54614

A fenti árak kétágyas elhelyezéssel érvényesek, a kikötői illetéket már tartalmazzák!
A szervízdíj külön fizetendő, összege útvonalanként eltérő lehet. 

A részletekről érdeklődjön a Jet Cruise csapatánál! 
cruise@jettravel.hu