Hírlevél

ÚJ hír: Szigorítás az USA kikötőiben!

ÚJ hír: Szigorítás az USA kikötőiben!

Ismét változás történt az Amerikai Egyesült Államokba történő belépéshez szükséges ESTA szabályozásában. 2023. augusztus 1-től a magyar útlevéllel rendelkezők számára az ESTA érvényességi ideje egy évre és egyszeri belépésre módosult, melyet a zárt útvonalú hajóutak esetében is elfogadtak. Az új szabályozás értelmében 2024.02.20-tól az Amerikai Egyesült Államok kikötőiből induló tengerjáró hajóutakon résztvevő, magyar útlevéllel rendelkező utasoknak az USA-ba történő belépést követően, de még a hajóra szállás előtt egy új, 2. ESTA-t kell igényelniük.

Az államokba történő belépést követően a korábbi ESTA automatikusan érvényét veszti, melynek lehet akár 24-48 órás átfutási ideje is. Az új belépési engedély az esetek többségében 24-48 óra alatt elkészül.

A 2023. augusztus 1. előtt kiadott ESTA-k még a korábban érvényes feltételekkel működnek. A vízummal rendelkező utasokat a változás nem érinti.

Továbbra is élvezhetjük az egzotikus karib-tengeri útvonalakon a gyönyörű fehérhomokos partokat. Ebben a térségben minden adott egy kalandos úthoz: felfedezhet hegyi ösvényeket, belekóstolhat az esőerdők hangulatába, érezheti a perzselő sivatag szárazságát, vagy csobbanhat az ezerszínű korallzátonyoknál.

Horgonyt fel, indulhat a kaland!

Útvonal: Miami (USA) – Nassau (Bahamák) – tengeren - San Juan (Puerto Rico) – Puerto Plata (Dominikai Köztársaság) – tengeren - Ocean Cay (Bahamák) - Miami (USA)
Hajó: MSC SEASCAPE
Elhelyezés: belső kabinban ÁR: 1104 €-tól / fő
Elhelyezés: belső kabinban ÁR: 1294 €-tól / fő EASY ITALCSOMAGGAL 

A fenti árak kétágyas elhelyezéssel érvényesek, a kikötői illetéket és a szerviz díjat már tartalmazzák!  

A részletekről érdeklődjön a Jet Cruise csapatánál! cruise@jettravel.hu