Hírlevél

FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX®

FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR GRAND PRIX®

Imádja a versenyt az adrenalint, de nem bánja, ha el is tud vonulni és ki is tud kapcsolódni a verseny izgalma után? Akkor az MSC kifejezetten Önnek találta ki ezt a páratlan lehetőséget:

Részt vehet a FORMULA 1 QATAR AIRWAYS QATAR NAGYDÍJON, mely 2024. december 1-én kerül megrendezésre Dohában. Az MSC Euribia hajó november végi útvonalában kapott helyet ez az egyedi program. A beszállásra Dubai, vagy Abu Dhabi kikötőiben van lehetőség.

A Formula1 program fakultatív kirándulásként foglalható, mely 525 EUR összegtől érhető el. Érdemes azonban hamar lecsapni a jegyekre, hiszen a helyek száma korlátozott.

A legjobb helyről nézheti a futamot! Ha családdal érkezett, akkor sem kell kétségbe esni! A fiatalabbak számára is lesz alkalom a kikapcsolódásra a ”Fan Zone-ban” ahol mindenkinek lehetősége lesz az F1 világában való elmélyedésre.

A helyszínre 2 verzióban szervez kiszállást az MSC, az egyik azoknak, akik a verseny előtt szeretnének még városnézésen részt venni Dohában, egyet pedig azoknak, akik csak a futamra szeretnének menni, mely várhatóan 20:00 órakor rajtol.

Azok az MSC vendégek, akik 2024. december 1-én szállnak be Dohában, nem vehetnek részt a közelgő eseményen; a bejelentkezés után a Dohában beszálló vendégeknek a bevándorlási szabályok miatt a hajón kell maradniuk.

Horgonyt fel, indulhat a kaland!

Útvonal: Abu Dhabi (Egyesült Arab Emirátusok) Sir Bani Yas (Egyesült Arab Emirátusok) – Dubai (Egyesült Arab Emirátusok) – Dubai (Egyesült Arab Emirátusok) - Doha (Qatar) - Doha (Qatar) – BahrainAbu Dhabi (Egyesült Arab Emirátusok)
Hajó: MSC EURIBIA
Indulások: 2024. november 27. (8 nap / 7 éjszaka)
Belső kabinban WINTER WONDERS ÁR: 883 €-tól / felnőtt      
Ablakos kabinban WINTER WONDERS ÁR: 983 €-tól / felnőtt  
Balkonos kabinban WINTER WONDERS ÁR: 1133 €-tól / felnőtt                  

RÉSZLETEK: https://jetcruise.hu/cruises/ER20241127AUHAUH

További információkkal kapcsolatban keresse munkatársainkat:

cruise@jettravel.hu