Hírlevél

Ikonikus ajánlat a világ legnagyobb hajócsodájára

Ikonikus ajánlat a világ legnagyobb hajócsodájára

Ha a Royal Caribbean Icon of the Seas hajóján szeretne egy csodálatos hetet eltölteni, most kivételesen kedvező áron juthat fantasztikus élményekhez balkonos kabint foglalva a világ legnagyobb és legújabb hajócsodájára!
A Karib-térség tengerjáró úszó palotája számtalan szórakozási lehetőséget biztosít. A víz minden formájában elkápráztatja utazóközönségét: medencék, rekordméretű csúszdák, szörfszimulátorok, fedett víziszínházak, jégaréna, úszóbár várják a kikapcsolódni vágyókat. Ha gasztronómia hozza tűzbe, tematikus éttermek armadája kínál végtelen számú kulináris élményt. Az izgalmak hajhászóinak is jut bőven program, hiszen kaszinók várják a legszerencsésebbeket, aki pedig a nyugalom szigetén akarja kisimítani idegszálait Chill Island pihenőrész mindent biztosít a cél eléréséhez.
Ha az Ön szeme is felcsillan erre a kedvcsinálóra, figyelmébe ajánljuk a következő hajóutat:

Kelet-Karib 7 éjszakás kalandozás:
Útvonal: Miami
(Florida, USA) – tengeren – tengeren – Basseterre (St. Kitts) – Charlotte Amalie (St. Thomas) – tengeren – Perfect Day at Cococay (Bahama-szigetek) – Miami (Florida, USA)
Hajó: Royal Caribbean, Icon of the Seas
Indulás: 2024. november 30.
(8 nap / 7 éjszaka)
Elhelyezés:
Garanciális surfside-ra néző, erkélyes kabin: 1.889 EUR/fő
Garanciális tengerre néző erkélyes kabin: 1.962 EUR/fő

Az árak tartalmazzák: elhelyezést a választott kabinkategóriában, az NCCF díjat, a kikötői illetéket (137 EUR / fő) a kötelezően fizetendő szervízdíjat (101 EUR / fő / 7 éj), teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.

Az árak nem tartalmazzák: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, személyes fogyasztást, internet használatot, parti kirándulásokat, útlemondási biztosítást (3%).

Az ajánlat a szabad helyek függvényében, korlátozott számú kabinra érvényes!

A részletekről érdeklődjön a Jet Cruise csapatánál! cruise@jettravel.hu