Hírlevél

Silversea Cruises

Silversea Cruises

A Royal Caribbean csoport "ékköve", a Silversea Cruises a vezető ultraluxus és expedíciós hajótársaság, amely kivívta a szakma és az utasok elismerését szolgáltatásainak színvonalával és globális úticél-portfóliójával. Az 1994-ben a világ első all inclusive, ultra-luxus globális hajótársaságaként indult Silversea 2018 júliusában hivatalosan is a Royal Caribbean csoport részévé vált.

Az utazások minden lakosztály kategóriában magukban foglalják a komornyikszolgálatot; éttermek széleskörű választékát minden hajón, valamint a 24 órás étkezés lehetőségét a lakosztályban valamint prémium italok felszolgálását. A Silversea vendégei a hét kontinens több mint 900 desztinációját fedezhetik fel, és a világ legfigyelemreméltóbb helyein élvezhetik a lenyűgöző élmények válogatott választékát.

Négy ultraluxus expedíciós hajó mellett a Silversea flottájában hat klasszikus tengerjáróhajó is található. A világ tengereinek legkényelmesebb és legtágasabb hajói közé tartoznak, a hajótársaság minden egyes hajóján az elegancia, a társasági élet és a kifinomult luxus légköre uralkodik. A Silversea nemrégiben három hajót fogadott a flottájában 2020 júniusától - Silver Origin, Silver Moon és Silver Dawn -, így a flotta létszáma 10-re emelkedett.

A Silversea Cruises továbbra is innovatívan folytatja működését az luxus- és expedíciós körutazások területén. A Silver Moon 2020 októberében történő vízre bocsátásával bevezetésre került a Silversea úttörő S.A.L.T. kulináris programja. A S.A.L.T. lehetővé teszi az utazók számára, hogy mélyen elmerüljenek a világ leggazdagabb kulináris kultúráiban, a regionális ételeket és italokat olyan szemüvegként tekintve, amelyen keresztül a vendégek megismerhetik egy-egy úti cél lelkét. A Silver Dawn fedélzetén, amely 2021 novemberében csatlakozott a flottához, a vendégek élvezhetik az Otium wellnessprogramot - a tengeri wellness kényeztető innovációját, amelyet a római életstílus ihletett.

A hajótársaság nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és ennek jegyében érkeznek 2023-ban és 2024-ben a flotta legújabb tagjai, amelyek úttörő technológiával csökkentik a hajók szén-dioxid-kibocsátását. A "Project Evolution" lesz az első olyan tengerjáró hajó, amely a kikötőben tartózkodva 100%-ban üzemanyagcellákat használ az energiaellátás biztosítására. A hajó háromféle energiaforrással fog működni, beleértve az üzemanyagcellás rendszert, az akkumulátoros technológiát és a cseppfolyósított földgázt (LNG) fő üzemanyagként használó kettős üzemanyagú motorokat.

Kattintson a képre a katalógus megtekintéséhez: