Hírlevél

Azamara

Azamara

Az Azamara® az új, előkelő utazási élmény az igényes utazók számára, akik nem mindennapi úti célokra vágynak, és olyan kényelemben és szolgáltatásban részesülnek, amely páratlan a nyílt tengeren. Az Azamara egyedülálló kínálata semmihez sem hasonlítható: minden lakosztályhoz komornyikszolgálatot biztosít; a parti kirándulásokat úgy tervezték, hogy a vendégek az egyes úti célok életének részévé váljanak, ahelyett, hogy csupán megfigyelők lennének, két speciális éttermük a tenger legfinomabb konyháját kínálja; esténként élő szórakoztatásban lehet részük az utazóknak és a személyes kiszolgálás szintje páratlan.

Az Azamara három meghitt hangulatú hajóból áll: Azamara Journey®, Azamara Quest® és Azamara Pursuit®. Mindegyik 690 szerencsés vendéget tud szállítani, hogy felfedezzék a világ olyan rejtett szegleteit, amelyeket a nagyobb tengerjáró hajók egyszerűen nem érnek el. Amellett, hogy személyre szabottabb élményt kínálnak, hajóik nemrégiben 17,5 millió dolláros felújításon estek át, amely többek között új luxus minőségű textíliákat, síkképernyős televíziókat, új veranda bútorokat, valamint vezeték nélküli internetszolgáltatást tartalmaz minden kabinban és nyilvános helyiségben. Ráadásul a kabinjaik 93%-a óceánra néző kilátással rendelkezik, és 68%-ukhoz saját veranda tartozik.

Az Azamara a latin nyelvből származó kifejezés. Ez magában foglalja a kék (az) és a tenger (mar) szavakkal való nyilvánvalóbb kapcsolatot. A nevet egy csillag, az Acamar is ihlette. A klasszikus időkben az Acamar csillag volt a legdélebbi fényes csillag, amelyet Görögország szélességi köréről lehetett látni. Az Azamarára úgy gondolunk, mint a kék tenger csillagára.