Hírlevél

Cunard Line

Cunard Line

Fehér kesztyűs pincérek által felszolgált délutáni tea, minden sarkon élőzene, és a tengeren a legtágasabb kabinok egyike. Van a tengeri hajóutak, és van a Cunard.

Több mint 180 éve a Cunard felállított egy mércét, amelyet azóta is folyamatosan emel. Történelmük és páratlan tengerészeti tudásuk révén a Cunard igazi ikonikus márkává nőtte ki magát. Egy olyan márkává, amely folyamatosan tökéletesíti az óceánjáró utazás meghatározó élményét. A hajózás aranykorának nevezett időszakban Hollywood legnagyobbjai közül sokan stílusosan utaztak a tengereken a Cunard hajóival. Cary Grant, Elizabeth Taylor és Charlie Chaplin is a vendégek között volt. Páratlan, fehér kesztyűs kiszolgálásuk, lenyűgöző báltermeik és a lehetőség, hogy a világot fenséges kényelemben fedezhessék fel – csupán néhány ok, ami miatt az aranykor nagyjai mindig visszatértek és ugyanezek az okok, amiért napjaink vendégei is követik ezt a példát.

Jelenlegi hajóik terveit a múljuk ihlette, de a jövő számára újragondolták. A klasszikus, art deco stílus és a páratlan kézműves kivitelezés mellett merész színfoltokat és modern kényelmet találnak a Cunard flottájának fedélzetén az utazók.