Hírlevél

Carnival Cruise Line

Carnival Cruise Line

Az 1972-es alapításunk óta egyre növekvő Carnival Cruise Line - "A világ legnépszerűbb hajótársasága®" - ma már évente több millió vendéget szállít. A Carnival Cruise Line büszke arra, hogy a Carnival Corporation tulajdonában lévő vállalatcsalád tagja, amelyhez többek között a testvérvállalatok, a Princess Cruises, a Holland America Line és a Cunard Line is tartozik.

A Carnival Corporation & plc-nél a legnagyobb felelősség és legfőbb prioritás a biztonságos működés, a környezetvédelem és a szabályoknak való megfelelés, bárhol is hajózzanak a világ tengerein. Integritás, bizalom és egymás iránti tisztelet jellemzi a Carnival Cruise Line-t.

A Carnival hajóútjain nappali és éjszakai szórakozási lehetőségek, például színpadi műsorok, zenei előadások, fedélzeti partik, kaszinók és még sok minden más. A vendégek a világ legszebb tengeri kikötőinek hátterében élvezhetik ezt az egyedülálló élményt. 23 hajó 2-23 napos utakat indít az Egyesült Államok minden partjáról. Bár leginkább a karibi körutazásokról ismert a Carnival, más egzotikus és csodálatos úti célokat is érintenek, mint például Mexikó, Alaszka, a Bahamák, Európa és Hawaii. Emellett a Carnival Cruise Line Australia két hajóval rendelkezik, és Sydneyből és Brisbane-ből Új-Zélandra és a Csendes-óceáni szigetekre kínál körutazásokat.